esmaspäev, 15. oktoober 2007

Jalgpall, rugby ja muu..

Ikka järjest vähem ja vähem on siia kirjutada - elu hakkab vaikselt rutiinseks muutuma vist. Samas ei saa seda ka öelda, sest midagi juhtub kogu aeg..
Eile oli siis kauaoodatud Eesti-Inglismaa mäng. Vaatasin seda SU pubi suurelt ekraanilt koos tohutult paljude Inglismaa fännidega. Mängu tulid koos minuga vaatama kõik mu korterikaaslased, tegemist ju siiski minu kodumaaga:) Eesti hümni ajal tõusin uhkelt püsti ja püüdsin vaikselt isegi kaasa laulda:D Kõik britid pubis vaatasid mind sellise pilguga, et tahaks mu ära tappa. Õnneks mängiti ette vaid üks salm, niiet ma sain ruttu jälle maha istuda. Mängu ma kommenteerima ei hakka (ja ei oskagi), kes vaatas, teab isegi.

Jätkuvalt on Cardiffis mingi kahtlane kuumalaine. Pärast minu sünnipäeva (kahjuks oli sel päeval ilm siin kohutav) on nüüd peaaegu nädal aega olnud ainult päike ja umbes 18 kraadi sooja! Päikseprillid ja T-särgid ning seelikud on omal kohal. Soe ilm tähendab ka seda, et kõik tänavad, pargid ja välikohvikud on rugby fänne täis (nädala sees oli linnas iga teine inimene Prantsusmaalt näiteks). Käimas on nimelt Rugby World Cup 2007, kunagi lähitulevikus peaks olema finaal ja see toimub ka siinsamas Cardiffis, Millennium Stadiumil. Ootame põnevusega. Not.

Täna õhtul otsustasime oma köögist teha koduse kinosaali. John pani laua peale püsti kogu oma tehnika, kaks läpakat, kõlarid ja suure monitori, sättisime toolid nii, et kõik näeksid ja hakkasime vaatama Jaapani draamasarja (vaevalt, et te mäletate - John õpib jaapani keelt ja on üldse Jaapani andunud fänn). Tegemist ei olnud siiski seebikaga, vaid tõeliselt kihvti filmiga, mida Jaapani televisioonis paar aastat tagasi näidati. Tegevus toimus ühes ainult kõrgklassile taskukohases Jaapani gümnaasiumis, kus tegutses eriti võimukate perede võsukeste jõuk (F4), kelle hirmuvalitsuse all kõik õpilased olid. Vaid üks tüdruk otsustas neile lõpuks vastu hakata, aga ta armus ühte nendest neljast poisist ära... Kahjuks jõudsime vaadata ainult kaks episoodi, homme jätkame. Jaapani filmide puhul on äge nende meeletu detailiderohkus. Iga pisemgi osake kultuurist on nende jaoks tähtis, filmides tuleb see eriti hästi esile. Kõik on nii puhas, ilus, vahepeal käis peast läbi, et ma tundsin isegi filmis olnud freesiate lõhna... väga väga hästi tehtud film/sari!

Kuna homme tuleb esitada järjekordsed kaks esseed, siis proovin neid enne magamaminekut natuke veel lihvida.

P.S. Kairi ja Helts ja Gerda!!!! Te olete lihtsalt superarmsad:) Esimesed sünnipäevakaardid ja -maiustused Eestist/USAst tulid just teie poolt!:) Paraku jätkub postitöötajate streik veel nii homme, teisipäeval kui ka kolmapäeval, niiet vastuseks teistele, kes küsisid: küll kõik kohale jõuab, ega miski kaduma lähe!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

selle sarja nimi on hana yori dango, suhteliselt normaalne, soovitan marsi ka. (andunud jaapani fänn siinpoolgi)