teisipäev, 25. september 2007

värv tuli tagasi

Täna langes meie blogi lugejatele osaks mõnigane õnn. Nimelt oleksin ma kirjutanud siia küllaltki halli ja masendunud jupi sellest, kui raske on ja nii edasi. Raske on ikkagi, aga on ka häid uudiseid. Nimelt saan siiski vist tööle fotofirmas, millest oli ennti juttu. Neljapäeval on treening ja eks edasi siis paistab, mis saab.

Tänane päev oli ka küllaltki pikk ja raske, aga õnneks on esma- ja teisipäevad minu kalendris kõige tihedamad. Teoreetiliselt peaks vähemalt nii olema, eks tegelikkus näita. Äge oli aga see, et juba teisel päeval käidi letti nii hasselbladi keskformaat kui ka suurformaatkaamera. Meile junkrutele neid muidugi ainult näidati kaugelt, aga lähema 9 nädala jooksul saame neid kõiki kasutada. Selle nädala lõpuni tegeleme siiski 35mm projektiga, aga tore on teada, mis tulemas.
Neile teist, kes vähem fotondusest peavad, katsun tõlkida: saame kasutada ägedaid kaameraid, mis maksavad päris palju raha. Samuti kelkis lektor sellega, et meie stuudio suuruse rentimine (meile on see siis tasuta) pidada maksma vähemalt kaks tuhat naela päevas ehk umbes viiskümmend tuhat kodumaist raha. Ja selliseid stuudioid on meil vähemalt kaks. Igatahes ootan põnevusega seal pildistamist.

Samuti kolis täna muidu tühjana seisnud tuppa sisse Kelly. Kunagi katsun teile mu korrusekaaslasist pikemalt kirjutada, aga täna pole see päev. Hakkan homset ettekannet ette valmistama. Peame tutvustama ennast, oma pilte ja niiedasi.

Kommentaare ei ole: